Over Jan de Vos

In 2007 is PCMX.NL gestart met de webshop PCMX.NL
we begonnen met samenstellen en repareren van pc’s ( PC ) en verkoop van dirtbikes (MX)

Inmiddels is het assortiment behoorlijk aangepast, en concentreren we ons op (online) verkoop van tuin- en park machines en compressoren. 

Tijd dus om de achterhaalde naam te veranderen in “vandevos.nl”

We hebben grote en groeiende merken in huis, maar importeren ook van diverse leveranciers direct uit China. Vaak leveranciers die ook leveren aan bekende merken…..

Jan de Vos

Wie is PCMX….vandeVos  ?
 
Jan de Vos is van bouwjaar 1964
Geboren en getogen in het mooie Hellendoorn
Vanaf 2007 is PCMX.NL als webwinkel online, en vanaf 2021 gaan we verder als ….vandeVos
Als  we onze leveranciers in China ontmoeten, krijgen we ook vaak de mooiste plekken te zien, en mogen we de typische chinese snacks proeven….. Natuurlijk nemen we altijd stroopwafels mee om te ruilen.
Jan de Vos

ACTIE

Vader de Vos had een motorzaak, en verkocht zelf geïmporteerde cross- en enduro motoren.
Opgegroeid met deze motoren, was het eigenlijk een logisch gevolg, dat ik bij het verschijnen van de eerste pitbikes in nederland, deze ben gaan verkopen. 
inkopen in eigen land, paar cent bijverdienen met opbouwen, verkoop en reparatie.
ergens in de jaren 80 via het werk in aanraking gekomen met computers, en na veel zelfstudie, had ik voor m’n vader een website online gezet. dus toen ik in 2007 inschreef bij de kamer van koophandel, gaf ik aan dat ook computers in de handel zaten.
inmiddels hebben we compressoren, vouwtenten, tuingereedschap, etc. online te koop. 
Parttime (steeds minder) werken, terwijl de webwinkel groeide, en ten slotte in fulltime mijn webwinkel bestieren, is nog steeds m’n grote hobby.  En héél af en toe rij ik, samen met m’n broer nog op de SWM motoren van de jaren 80…..